Transfer Factor Malaysia
 Menu

- Kenali 4Life Research

- Peluang Tambah Pendapatan

- Mengenai Kami

 

Kenali 4Life Research

4Life Research telah mula beroperasi sejak tahu 1998 di Utah, USA. Sebuah syarikat yang berpengalaman luas dalam bidang penyelidikan makanan, dan mempunyai pasukan kajian Reseach & Development (R&D) yang terdiri dari pakar-pakar saintis terkemuka. Produk-produk yang dikeluarkan adalah 100% milik syarikat ini sendiri, dan bukannya dari kilang lain

4Life Research terkenal dengan produk TRANSFER FACTOR, yang dipercayai oleh para saintis sebagai PRODUK PALING TERBAIK untuk sistem pertahanan badan manusia. Produk ini diramal akan digunakan setiap hari, oleh semua lapisan masyarakat termasuk orang tua serta bayi, untuk mencegah dari penyakit yang semakin mengancam nyawa kebelakangan ini.

Sehingga hari ini, hanya 4LIFE sahaja yang boleh mengusaha dan mengedar Transfer Factor kepada orang ramai, kerana produk ini telah di Paten hakmilik.

Kini, 4Life Research telah berkembang sehingga lebih 59 buah negara termasuk negara kita (Malaysia) pada tahun 2004. Lokasi ibupejabat (HQ) 4LIFE di Malaysia terletak di Amcorp Mall, Petaling Jaya, Selangor.

Pada tahun 2003, 4LIFE telah dinobatkan oleh sebuah majalah terkemuka, INC500, sebagai Syarikat No 1 dalam industrinya di Amerika Syarikat. Setiap tahun majalah ini akan menyenaraikan 500 buah syarikat persendirian yang paling pesat berkembang di rantau USA, dan 4LIFE Research terletak ditangga ke 15. Ini adalah satu pengiktirafan hasil daripada produk utama 4Life, iaitu 4LIFE TRANSFER FACTOR.

 

Transfer Factor Malaysia

2017 @ Transfer-Factor.net ALL RIGHT RESERVED.
Transfer-Factor.net are genuine distributor for 4LIFE Research.
4Life Transfer Factor details and corporate information available on this website are only applicable in the 4Life Malaysian market